“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A dél-koreai áldozatok hozzátartozóit segíti a Baptista Szeretetszolgálat

Részvétnyilvánításra és közös megemlékezésre hív a Baptista Szeretetszolgálat mindenkit, aki szeretné leróni kegyeletét a Budapesten történt hajószerencsétlenség áldozatai iránt.

Munkatársaink megkezdték a munkálatokat Ecuadorban

Szerdán megkezdte munkáját Ecuadorban az egy orvosból két ápolóból, és egy logisztikai szakemberből álló négy fős magyar-amerikai szakembercsapat.

Megmozdult a világ teteje – Interjú a Nepálban járt mentőcsapat egyik tagjával

Katmandu, Budapest – Szabó Márk, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Rescue 24 elnevezésű mentőcsapattal dolgozott nemrégiben Nepálban, a földrengés helyszínén.

Nepálba indul a Baptista Szeretetszolgálat mentőegysége

Katmandu, Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata a helyi baptisták kérésére vasárnap délben a szombaton bekövetkezett földrengés helyszínére indul.

Láthatatlan gyilkosok között

Sierra Leone - Az Ebola megbetegedésekben leginkább érintett területen nyújt segítséget a Baptista Szeretetszolgálat. Füredi Kamilla, misszionárius válaszolt kérdéseinkre.

Baptista készenlét és segítség az árvíznél

Az elmúlt napok kritikus időjárási viszonyai következtében a Baptista Szeretetszolgálat Rescue24 speciális mentőcsapata készenlétbe helyezte munkatársait, hogy szükség esetén bekapcsolódhasson a mentési és segítségnyújtási munkálatokba a Dráva mentén.

Segítség a szerbiai árvízkárosultaknak

Célba ért a magyar baptisták szerbiai árvízkárosultaknak küldött 1 millió forintos gyorssegélye.

Egymilliós gyorssegély a kitelepítetteknek

A Baptista Szeretetszolgálat az Országos Katasztrófavédelemmel és a helyi hatóságokkal együttműködve a mai nap folyamán 1 millió forint értékű élelmiszer-gyorssegélyt ad át a tegnap Tornanádaskából kitelepítetteknek.

Újra Taclobanban dolgoznak a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Teljesen tönkrement iskolát és óvodát építenek újjá, családi víztisztító berendezéseket osztanak, károsult gyermekeken segítenek – öt hónappal a Haian tájfun után újra Taclobanban és környékén dolgoznak a Baptista Szeretetszolgálat hazai és fülöp-szigeteki munkatársai.

Lap tetejére