“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Baptista készenlét és segítség az árvíznél

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. szeptember 22., hétfő 16:19
Cimkék: Drávaárvízkészenlétsegélyezés

Baptista készenlét és segítség az árvíznél

Az elmúlt napok kritikus időjárási viszonyai következtében a Baptista Szeretetszolgálat Rescue24 speciális mentőcsapata készenlétbe helyezte munkatársait, hogy szükség esetén bekapcsolódhasson a mentési és segítségnyújtási munkálatokba a Dráva mentén. A mentési munkálatokat irányító Régiós Irányító Törzzsel napi kapcsolatot tartott Pavelcze László, a Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési igazgatója. A Dráva menti árvízi védekezés során pedig a Baptista Szeretetszolgálat egy teherautónyi ásványvizet osztott szét a helyszínen dolgozó szakembereknek.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A dél-koreai áldozatok hozzátartozóit segíti a Baptista Szeretetszolgálat

Részvétnyilvánításra és közös megemlékezésre hív a Baptista Szeretetszolgálat mindenkit, aki szeretné leróni kegyeletét a Budapesten történt hajószerencsétlenség áldozatai iránt.

Munkatársaink megkezdték a munkálatokat Ecuadorban

Szerdán megkezdte munkáját Ecuadorban az egy orvosból két ápolóból, és egy logisztikai szakemberből álló négy fős magyar-amerikai szakembercsapat.

Megmozdult a világ teteje – Interjú a Nepálban járt mentőcsapat egyik tagjával

Katmandu, Budapest – Szabó Márk, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Rescue 24 elnevezésű mentőcsapattal dolgozott nemrégiben Nepálban, a földrengés helyszínén.

Lap tetejére