X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

TEVÉKENYSÉGEINK

Kutatásmentés, orvosi segítségnyújtás

Kutatásmentés, orvosi segítségnyújtás 2000 - India, Gujarat 2003 - Irán, Bam 2005 - Indonézia, Nias

Klasszikus segélyezés

A klasszikus segélyezés egyik fő területe a katasztrófák utáni időszakban a túlélők segítése annak érdekében, hogy életüket és környezetüket újjá tudják építeni.

Újjáépítés

Az újjáépítés a hosszútávú segítségnyújtás kulcsa. Jelenti részben az emberek személyes életének, képességeinek, kompetenciájának fejlesztését (oktatás, szakképzések), az infrastruktúra fejlesztéseket (iskolák, árvaházak, lakóházak újjáépítése), a termelőkapacitás újraindítását (mezőgazdaság újjáépítése), és a természeti és épített környezet helyreállítását.

KATASZTRÓFÁK

Munkatársaink megkezdték a munkálatokat Ecuadorban

Szerdán megkezdte munkáját Ecuadorban az egy orvosból két ápolóból, és egy logisztikai szakemberből álló négy fős magyar-amerikai szakembercsapat.

Megmozdult a világ teteje – Interjú a Nepálban járt mentőcsapat egyik tagjával

Katmandu, Budapest – Szabó Márk, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Rescue 24 elnevezésű mentőcsapattal dolgozott nemrégiben Nepálban, a földrengés helyszínén.

Nepálba indul a Baptista Szeretetszolgálat mentőegysége

Katmandu, Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata a helyi baptisták kérésére vasárnap délben a szombaton bekövetkezett földrengés helyszínére indul.

Tovább a többi hírhez
Lap tetejére