X

  

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Katasztrófák

Segítség a szerbiai árvízkárosultaknak

Szerző: Bejegyzés: 2014. május 19., hétfő 00:00

Munkatársaink ma délelőtt Paracsinban kezdték meg a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház támogatása révén érkezett segélyek szétosztását. Paracsinban kb. ezer ház van elárasztva. (A fotók is itt készültek.) Paracsin mellett Obrenovac, Svilajnac, Prokuplje, Kursumilja, Nis és Arandelovac településekre visznek még gyorssegélyeket. Látható, hogy további segítségre is szükség van.

Segítsen Ön is a károsultakon! Hívja a 1355-ös adományvonalat! A 1355-ös adományvonal hívásával vagy arra sms küldésével 300 forinttal támogathatja a rendkívüli időjárási helyzet károsultjait.

A Baptista Szeretetszolgálat “Szerbiai árvíz” megjelöléssel várja a károsultaknak szánt adományokat. Számlaszám: KDB Bank – 13555555-55555555-55555555

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársaink megkezdték a munkálatokat Ecuadorban

Szerdán megkezdte munkáját Ecuadorban az egy orvosból két ápolóból, és egy logisztikai szakemberből álló négy fős magyar-amerikai szakembercsapat.

Megmozdult a világ teteje – Interjú a Nepálban járt mentőcsapat egyik tagjával

Katmandu, Budapest – Szabó Márk, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Rescue 24 elnevezésű mentőcsapattal dolgozott nemrégiben Nepálban, a földrengés helyszínén.

Nepálba indul a Baptista Szeretetszolgálat mentőegysége

Katmandu, Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata a helyi baptisták kérésére vasárnap délben a szombaton bekövetkezett földrengés helyszínére indul.

Lap tetejére