“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Önkénteseket is toborzunk az adománygyűjtés mellett

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. szeptember 16., hétfő 15:40

 

Megkezdte az árvízi védekezést a Baptista Szeretetszolgálat és a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő csoport. A segélyszervezet önkénteseket is toboroz, valamint tárgyi- és pénzadomány gyűjtést szervez az árvízi munkálatok és kárenyhítés megsegítésére. A szervezet honlapján és közösségi oldalán tételesen felsorolva megtalálható a szükséges eszközök és a gyűjtőpontok listája. Ugyancsak a www.baptistasegely.hu oldalon lehetőség van online adományozásra, illetve a 1355-ös adományvonal tárcsázása 300 forinttal támogatja a védekezés költségeit.

 

Az alábbi területeken várjuk a felajánlásokat: Önkéntes munkára az alábbi linken lehet jelentkezni: https://bit.ly/onkentes-reg

Tárgyi adományok listája: aggregátor, zagyszivattyú, munkáskesztyű, palackos ivóvíz, konzerv, dobozos üdítő, takaró, hálózsák, kávé, esőkabát, személyes higiéniai termékek. Ezeket az alábbi címeken tudunk fogadni hétfőtől péntekig:

- "Budapest" Baptista Gimnázium, Technikum és Sportiskola, 1214 Budapest, Tejút utca 2.

- Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium, 1033 Budapest, Szentendrei út. 83.

- Baptista Szeretetszolgálat központi iroda, 1143 Budapest Budapest, Hungária körút 69.

- Logisztikai központ, Pákozd

Pénzadományokat a Baptista Szeretetszolgálat bankszámlaszáma fogad: Unicredit 10918001-55555555-55555555 Közlemény: Árvíz

Online adakozásra is van lehetőség a https://www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon.

A 1355-ös adományvonal hívásával 300 forinttal támogathatja a védekezést! 

bit.ly

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„Ott vagyunk a Duna mindkét oldalán”: folytatódik a védekezés

Tahi - A Baptista Szeretetszolgálat szakemberekkel és önkéntesekkel kiegészült csapata a 2013-as helyzethez hasonlóan elsősorban a Duna-kanyar körzetében vesz részt az árvízi védekezésben.

Élménygazdag táborok a barátság, a hit és az értékek jegyében

Székesfehérvár - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával két nagyszerű helyszínen rendezett sikeres gyermektábort a 28 évvel ezelőtt Fejér vármegyében bejegyzett Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány a közel 100 éves múltra visszatekintő Székesfehérvári Baptista Gyülekezettel való együttműködésben.

Négyezer kisgyerek iskolakezdését segítette a Baptista Szeretetszolgálat

Ismét megszervezte a Sulipakk kampányt, azaz az iskolakezdési támogatást a rászoruló gyerekek részére a Baptista Szeretetszolgálat.

Lap tetejére