“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Függő játszma: értékes program indult a célzott megelőzés érdekében

Esztergom – A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programjának nyitó eseménye március 19-én, kedden várta a szakmai és a laikus érdeklődőket a Duna-parti városban.

SAFE Információs kampány az emberkereskedelem megelőzésére

Nyári táborok országszerte és csoportok munkája a határokon túl

Magyarország, Erdély, Kárpátalja – Most már végképp „kitört” a nyár! Nyelvtanulás, bibliaismeret, kézműveskedés, színjátszás, sport és szórakozás, játék: ilyen és hasonló programok jellemzik a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő oktatási intézmények és a segélyszervezet egyéb szervezésű táborait.

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a globális problémákról

Budapest – A globális problémákról rendezett fórumot minap a Demnet Alapítvány és a HAND Szövetség. Az est, illetve a tanulmány-bemutató november 6-án, pénteken délután a Millenáris Park Európa Pontján volt, az eseményen elmondta véleményét Baczkó Zsuzsanna, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője is.

Folytatódik a Flame-program, a mozgássérült gyerekekkel foglalkozó szakemberek képzése

Budapest – Három hónapig hazánkban gyógyul egy vietnami kisgyerek, aki részt vett a Baptista Szeretetszolgálat Flame-programjában, és a magyar segélyszervezet által felkészített szakemberek kitűnő eredményeket értek el gyógyítása során.

Történelmi segítség

A Sziklakórház Atombunker Múzeum a Budai Vár alatt húzódó barlangrendszerben megdöbbentő hitelességgel kelti életre a II. világháború és az 1956-os forradalom történéseit, ami különleges élményt nyújt a rászoruló gyermekeknek szervezetett programok palettáján.

Felhívás nevelőszülői feladatok ellátására

Gondolt már arra, hogy szívesen segítene nehéz sorsú gyermekeken, de nem tudta, hogyan? Tudta Ön, hogy hazánkban ma közel tízezer gyermek nem élhet családi körülmények között?

Baptista Szeretetszolgálat szociális étkeztetés

Kedvezményes szeretetszolgálati menüt tudunk biztosítani Budapeste, Székesfehérváron, Debrecenben és Verőcén azok számára, akik koruk, egészésgügyi állapotuk, fogyatékosságuk miatt nem tudják megoldani a napi egyszeri meleg étkezést

Küldj egy füzetet, ceruzát

"Küldj egy füzetet, ceruzát!" - a 1355-ön keresztüli iskolakezdési támogatás

Prevenciós előadás az EFOTT-on

A Baptista Szeretetszolgálat Utcafrontja miskolci önkénteseivel (gyógyult szenvedélybeteg segítő, büntető bíró) drogprevenciós előadást tartott az EFOTT keretein belül.

Lap tetejére